Asus zenfone max plus m1 zb570tl dual sim – Asus Zenfone Max Pro M2 vs Samsung Galaxy A What is the difference?

Vezi mai mult. Detii sau ai utilizat produsul?

Firefox asus zenfone max plus m1 zb570tl dual sim manual

Achizitie verificata. Cu tastatura nu stiu de ce te-ai plange, in mai putin de un minut iti poti instala G Board care isi face treaba de minune:.

Boitan Andrei-Stefan.

Opinia clientilor:. The latest Nokia phones and accessories | Nokia phones Version The technology has several versions, which improve the connection speed, range, connectivity and discoverability of the devices.

Radu Vasile. Liviu Vacaru. Stoc epuizat. Contul meu.

Version asus zenfone max plus m1 zb570tl dual sim alcatel one

Cosul meu. Produse deschide megameniul. Opinia clientilor:. Beneficii: 14 zile drept de retur. Alege Culoare Auriu Argintiu.

Vezi produse similare in functie de:. Pret Brand Cele mai vandute Cele mai noi.

Asus zenfone max plus m1 zb570tl dual sim xshot wallpaper

Vezi detalii. Descriere Specificatii Review-uri 15 Intrebari si raspunsuri 5. Cu ajutorul ecranului sau de 5. Spatiu de vizualizare extins Fiind echipat cu un ecran cu diagonala de 5.

Asus ZenFone Max Plus M1 review | TechRadar

ZenFone Max Plus afiseaza fotografiile, clipurile video si tot continutul vostru intr-o maniera nemaintalnita. Aceleasi dimensiuni, ecran mai mare! Utilizand un ecran cu spatiu de vizualizare extins si margini ultra-subtiri, am reusit sa reducem dimensiunile modelului ZenFone Max Plus, cu diagonala de 5.

Acesta dispune de un design ergonomic perfect, ce va ofera un spatiu de vizualizare extins, dar este si mai subtire si mai confortabil in timpul utilizarii.

Design metalic de top ZenFone Max Plus ofera un design metalic, premium din toate punctele de vedere, cu un senzor pentru amprente plasat inteligent pe partea din spate pentru access intuitiv, si este disponibil in trei variante de culori extraordinare: Negru Marin Deepsea BlackAuriu Luminos Sunlight Gold si Argint Azur Azure Silver.

Vedeti o lume mai mare ZenFone Max Plus dispune de un sistem avansat de camere duale pentru a va duce experienta de fotografiere mobila la un cu totul alt nivel.

Camera sa principala de 16MP este echipata cu un obiectiv cu apertura larga, F2. Atunci cand realizati fotografii la interior, unghiurile largi va ajuta sa obtineti cadrul dorit — in special in spatiile restranse, acolo unde nu este posibil sa faceti cativa pasi in spate pentru a include totul si pe toti in fotografie.

Perspectiva unica a obiectivului cu unghiuri largi poate fi de asemenea utilizata cu un scop stilistic, permitandu-va sa exagerati senzatia de spatiu in orice locatie, pentru a surprinde scene mai dramatice si peisaje extraordinare, de dimensiuni mari.

Asus zenfone max plus m1 zb570tl dual sim x47 6531

Surprindeti lumea inconjuratoare in cele mai mici detalii ZenFone Max Plus este echipat cu o camera spate de 16MP PixelMaster pentru a surprinde fotografii superbe la rezolutii ridicate cu zero intarzieri ale obturatorului.

O camera frontala de 16MP realizeaza selfie-uri deosebit de clare si atragatoare, permitandu-va sa realizati comunicatii video foarte clare.

Focalizare automata precisa cu detectia schimbarii de faza in doar 0.

Asus zenfone max plus m1 zb570tl dual sim killer2

Exprimati-va stilul propriu cu ajutorul celor 8 moduri de fotografiere Camera PixelMaster implementata modelului ZenFone Max Plus include 8 functii foarte puternice dedicate fotografiei, ce au rolul de a va ajuta sa surprindeti fiecare moment pretios.

Modul Super Rezolutie surprinde fotografii multiple in mod simultan si le combina intr-o singura fotografie extrem de detaliata, de 64 MP.

Modul infrumusetare va retuseaza instantaneu fotografiile selfie, eliminand neclaritatile, echilibrand trasaturile faciale si nu numai, pentru a crea un aspect perfect.

Mai frumos, mai distractiv, mai personal Modul de Infrumusetare, distractiv si intuitiv, va permite sa aplicati efecte de infrumusetare pentru a va face selfie-uri sa arate si mai bine.

Putand alege intre zece niveluri de infrumusetare, puteti reduce impactul ridurilor, elimina imperfectiunile pielii, ajusta nuantele pielii, imbunatatindu-va trasaturile instantaneu.

Indiferent ca realizati fotografii, inregistrati clipuri video sau realizati transmisiuni video in timp real, ZenFone 4 Max Plus va permite sa realizati aspectul perfect pentru camera.

O baterie mai inteligenta pentru smartphone-uri ZenFone 4 Max Plus ofera o suita de tehnologii pentru controlul inteligent al sistemului de alimentare ce functioneaza concomitent pentru a optimiza durata de viata a bateriei, asigura siguranta si performanta pe termen lung, oferi capabilitati de incarcare inversa si mult mai multe.

Baterie de capacitate ridicata,de mAh In interiorul atragator al modelului ZenFone 4 Max Plus se afla o sursa de energie masiva — o baterie de mAh special conceputa pentru a oferi maximul de performanta, ocupand in acelasi timp un spatiu minim.

Beneficiind de atat de multa putere, veti putea face mai multe lucruri pe Internet, transmite clipuri video mai lungi si vorbi cat de mult doriti fara a va face probleme legate de autonomie.

Aceasta detecteaza in mod automat daca adaptorul inclus in pachet este conectate si executa functia de reincarcare rapida, ce permite incarcarea completa a modelului ZenFone 4 Max Plus in 3 ore sau poate oferi 3 ore de convorbiri dupa un timp de reincarcare de doar 15 minute; toate acestea in timp ce bateria este protejata impotriva supra-voltajului.

Pentru acele momente cand aveti nevoie de o autonomie si mai extinsa a bateriei, Modul de Super Economisire va poate ajuta.

ASUS Zenfone Max Plus M1 – 32GB – Black (Unlocked) Smartphone for sale online | eBay

Cele 12 puncte de verificare — inclusiv monitorizarea temperaturilor si protectia impotriva supra-voltajului — in combinatie cu setarile de mentenanta automata ajuta bateria modelului ZenFone 4 Max Plus sa functioneze permanent la parametrii optimi, prelungind-i de aproximativ 2x durata de viata.

Suportul sau foarte ergonomic pentru cei trei conectori va permite instalarea card-urilor SIM si microSD intr-un singur loc, foarte simplu.

O interfata mai inteligenta si usor de folosit Cea mai recenta versiune a superbei interfete de utilizare ZenFone a fost proiectata pentru a oferi o experienta mai intuitiva, pentru a va ajuta sa va duceti sarcinile la indeplinire si pentru a va face viata de zi cu zi un pic mai distractiva.

07.03.2020 – More channels mean higher data transfer rates. L-am returnat. Cele 12 puncte de verificare — inclusiv monitorizarea temperaturilor si protectia impotriva supra-voltajului — in combinatie cu setarile de mentenanta automata ajuta bateria modelului ZenFone 4 Max Plus sa functioneze permanent la parametrii optimi, prelungind-i de aproximativ 2x durata de viata. Acesta dispune de un design ergonomic perfect, ce va ofera un spatiu de vizualizare extins, dar este si mai subtire si mai confortabil in timpul utilizarii.

Acum, aceasta include si functia extraodinara Deblocare prin Recunoastere Faciala Face Unlock ce face ca ZenFone Max Plus sa fie chiar mai sigur si mai usor de folosit: Telefonul va fi deblocat doar atunci cand va uitati in mod direct la ecran, iar notificarile pot fi de asemenea sistate pana in momentul deblocarii faciale.

Utilizarea fetei pentru a debloca telefonul este deosebit de utila in acele situatii in care nu va puteti folosi mainile, cum ar fi atunci cand purtati manusi sau aveti mainile umede.

Kimfly asus zenfone max plus m1 zb570tl dual sim solar panel

Adauga in Cos Adaugat in cos. Telefon mobil Nokia 4.

Mai frumos, mai distractiv, mai personal Modul de Infrumusetare, distractiv si intuitiv, va permite sa aplicati efecte de infrumusetare pentru a va face selfie-uri sa arate si mai bine. Asus zenfone max plus m1 zb570tl dual sim The cache memory is used by the processor in order to shorten the time needed to access data and instructions that a frequently used. Merge in reteau DIGI?

Review-uri 15 review-uri Adauga un review 4. Spune-ti parerea acordand o nota produsului. Sorteaza dupa: Cele mai noi Cele mai populare.

Printed asus zenfone max plus m1 zb570tl dual sim download

Filtreaza: Toate review-urile Review-uri de 5 stele Review-uri de 4 stele Review-uri de 3 stele Review-uri de 2 stele Review de o stea. Doar achizitie verificata.

Sorteaza dupa Cele mai populare. Filtreaza Toate review-urile. Toggle search. L-am returnat. Publica Anuleaza de caractere ramase.

Radu Vasile 26 Apr Review scris pentru varianta Argintiu. Pentru pretul pe care il are acummobilul are suficiente optiuni plus amprenta, face unlock, etc.

Un disconfort il da, totusi, faptul ca se incinge atunci cand se incarca, sau intr-o convorbire mai lunga. Din acest motiv l-am returnat.

Marius Sava 25 Oct Review scris pentru varianta Negru. Fodorean Eugen 27 Iun Review scris pentru varianta Negru. Madalin Stan 28 Iun Review scris pentru varianta Negru.

Foarte multumit. Functioneaza super, sunt multumit.

Version The technology has several versions, which improve the connection speed, range, connectivity and discoverability of the devices. Asus zenfone max plus m1 zb570tl dual sim Asus Model Model name of the device.

Panduru Ion 23 Noi Review scris pentru varianta Negru. Camera principala inutilizabila in conditii de lumina slaba, bateria tine 2 zile la utilizare moderata, se misca foarte bine, sticla ecran de slaba calitate se zgarie foarte usor.

Oriana Pascu 03 Iul Review scris pentru varianta Auriu. Titi 07 Ian Review scris pentru varianta Auriu. E destul de bun.

Asus zenfone max plus m1 zb570tl dual sim rom

Un mare minus este camera fapt si pentru care am achizitionat acest telefon Am avut un Asus zenfone laser inainte, dar nici nu se compara acesta.

Fara blit pozele ies groaznice, incetosate, afara face poze destul de frumoase.

Core asus zenfone max plus m1 zb570tl dual sim gionee

Ecranul e mare si difuzorul bun. Se misca repede si bateria tine foarte mult. Am citit pe net ca n-ar trebui dat update si nu o voi face, momentan lucrurile sunt ok.

E ultima oara cand iau telefon Asus, sunt telefoane mai bune la pretul asta.

Phone asus zenfone max plus m1 zb570tl dual sim msm8909

Intrebarile si raspunsurile clientilor 5 intrebari Adauga intrebare. Publica Anuleaza. Adauga un raspuns. Ramsy 02 Iul Merge in reteaua Digi?

Asus zenfone max plus m1 zb570tl dual sim t100 charger

Radu Vasile 16 Apr Merge in reteau DIGI? Marian 22 Mar Varianta cu 4Gb RAM si camera fata de 16mp nu o comercializati? Istoricul tau de navigare.

Alti vizitatori au fost interesati si de:. Creste-ti afacerea! Acces instant la sute de mii de clienti unicizilnic Inregistrarea afacerii tale este gratuita Esti la doar cateva click-uri de vanzari spectaculoase.

Inych asus zenfone max plus m1 zb570tl dual sim repair

Vreau sa vand pe eMAG.